fredag 20 april 2007

Ika I Rutan - Intro

Min mamma förbjöd mig att titta på detta spektakel. Hon ansåg att det inte var bra för mig. Men jag kollade på det ibland ändå, mest bara för att jag inte fick.

9 kommentarer:

M sa...

Jag vet, det var med skräckblandad förtjusning som man såg på Ika. Mamma ville helst att jag skulle se Garfield and Friends, jag hatade Garfield och speciellt det där ägget med utkläckta ben eller grisen. Euuuw!

Robert Karlsson sa...

Haha. Ägget var läskigt. Hatade väl inte direkt Garfield, men det var ingen hit direkt. Fast filmen "Gustaf" tar faktiskt priset.

Joakim Aspelin sa...

Förstår inte hur ni kan klanka ner på katten Gustaf. Den engelska rösten på honom är magnifik, och då menar jag inte Bill Murray! Gustaf = sommar.

När vi ändå är inne på spåret, här är Norrköpings mest offentliga person reproducerad på nätet:

http://www.youtube.com/watch?v=jjRzYfXxijU

Vackert! Konst!

// Anders

Mill sa...

Haha! Du har gjort mig så nostalgisk att jag har suttit och lyssnat på trasdockorna och dr snuggles!

Mill sa...

Jonas & Tomas: Ko Bo! Så jäkla roligt. Men nyfiken, vem syftar ni på?

Ingrid sa...

Hohoh jag var också en i den tappra skara som vågade titta på Ika i rutan. Dock har hon givit mig psykiska men ;)

Robert Karlsson sa...

Bo-Ko är så cool. Är inte heller helt säker på vem Jonas syftar på har Norrköpingsdialekt. Är själv ursprungligen från Norrköping, om ni undrar varför vi tycker detta är så intressant.

Sincerely Johanna sa...

Jag älskade Ika när jag var liten. Vad kul att du bjuder på lite nostalgi. Tack för besöket och kommentaren på min blogg. Kul med en manligf besökare. Kram Johanna

Robert Karlsson sa...

Ja, det var roligt att titta in i din blogg. Och det verkar som mina nostaligtrippar varit uppskattade, vilket gläder mig. Ika är lite sexig faktiskt.