torsdag 15 mars 2007

Kina-shop, Sushi-pick-nick, Berra och Plupp.


"Haha, ja det där var ju kul. Ja, det här var Richard...ähh...Wesemeyer... Du behöver ringa mig, Nina...jultomten, eller vem som helst. (Läs med breeeed Stockholmska)"

Började dagen med att gå till Kina-shopen i Skövde med Hz. Jag ska nämligen skriva en artikel om dem till Kårkatt. Den mycket vänliga kinesiska damen pratade, och pratade, och pratade. Hon pratade i en timme om allt möjligt, men mest om kulturella traditioner i Kina. Väldigt intressant, och Hz plåtade (såg otroligt komisk ut när han stod och fotade, böjde på knäna lite som han brukar göra när han dansar full). Sen köpte jag kina-produkter för över 400:-. 7-8 sorters ingredienser till té, bland annat torkade rosor, dadlar och gröna torkade plommon. Nåt hokus-pokus är det säkert, men gott är det och det känns som man blir väldigt pigg av det. Ska skicka över lite till pappa, som verkligen älskar det!

Sedan ringde Helene och vi gick tillsammans med Peter och Hz ner till stan. Jag och Helene köpte sushi på Voda, med kycklingspett till. Hette nåt speciellt, men kommer inte ihåg vad nu. Sedan satte vi oss ute på Hertig Johans torg, G:son och fröken Cederbom tittade förbi, men gick snart igen. Sedan kom Jochen och joinade. Det var så mysigt, helt underbart väder dessutom!

Och vart vi än gick under dagen så såg vi Berra. Berra är mannen som hela tiden letar efter unga snygga tjejer som vill dansa för honom, till hans dansutbildning "Extrem modern dance". Först var han på Götasalen och sen satt han utanför Café Princess. Och varför är han så speciell, hmm det är en lång historia. Men nog kan jag väl säga att han har synts till på skolan mycket, och att folk säger att man ska akta sig för honom.
Var på vernissage. Min kompis Peter Asp från klassen hade utställning i Götasalen. Han hade fotat en hel del under sin resa i Indien, och hade tagit hjälp av proffs-kopia för att göra dem större och ställa ut dem. Mycket bra bilder, trevligt inramat. Kombinerade vackra färger, budskap och lite annorlunda vinklar.
Jag hade därefter möte med hemsidegruppen till Varnhemsprojektet. Vi fick en del hjälp av Meta, men fortfarande har vi inte löst CSS-problemet.
På kvällen var det dags att sända Complex på Västerhöjdsskolan, jag var grym som argsint svartrockare - men Hz som lönnmordare slår hårdare. För att sedan avsluta kvällen med ett socialt beteende på puben med glada och kära vänner. Vilken dag, livet leker.

3 kommentarer:

mazuli sa...

Visst var det mysigt med sushi på torget! Får vi göra om snart igen :D

Bento hette det vi åt.

Anonym sa...

Det var en bra dag!

Richard Wesemeyer sa...

Öh, tja, behövde du en jultomte?