söndag 6 maj 2007

Sleeping on the cough

"When you're sleeping on the couch. When love becomes sacrificing. Then I'm not sure it's gonna be. You and me, anymore"

Det har ägnats mycket tid åt att redigera film och ansvara för den kommande mediagalan Golden Globe under den senaste tiden. Mail, telefonsamtal och möten. Jag har varit i skolan i stort sett konstant. Så det var otroligt skönt att i förrgår grilla med kompisarna. Björn var på besök. Han gick i min klass här på högskoaln i ettan, men hoppade av och hoppade på ett jobb, och inte vilket jobb som helst - personlig assistent åt Bingo Rimér. I förrgår var han i Skövde och det var roligt att få prata med honom. Därefter gick vi till utestället Vatra, dock så drack jag inte en droppe sprit - ville nämligen vara i skaplig form till lördagen (idag). Vi samlades nämligen i Arenan och spelade fotbollsturnering som en högskolans idrottsförening HIFS anordnat. Jag spelade för vår student-tv-förening Complex.

Vi förlorade första matchen, och hamnade automatiskt i grupp b. Vi vann över ett lag med tjejer, och därefter vann vi finalen i grupp b på ett dramatiskt sätt. Efter 1-1 fulltid, så blev det straffläggning. Vi höll om varandra, psykade våra motståndare, fick med oss publiken. Jag vågade inte titta när sista straffen slogs, men Billy vår målvakt tog den och vi fick glädjerus. Vi hade segervarv, lyfte händerna till publiken som hyllade oss, kramades och skrek. Oj oj, det var härligt.

Igår var det sittning, och det var mycket trevligt. Jag och Jocke hade filmat, och klippt små korta komiska filmsekvenser, som spelades upp på galan. Vi hade bland annat lagt rösten av en känd studentprofil - Henric Denzler - på en liten bebis, filmat en lång person i fågelperspektiv som i sinn tur svarat på en obekväm fråga han inte tyckte var det minsta obekväm. Det kändes som att de allra flesta tyckte det var ett trevligt inslag på sittningen.

Därefter jobbade jag på Kåren. Och jag fick äntligen jobba med Emma hela kvällen! Wiee! Det var jätteskoj! Vi körde roliga happenings i Victoriabaren. Stå på knä bakom bardisken och servera öl (så man ser jättekort ut), kvicksand - man sjunker allt eftersom, trappan - sjunker steg för steg. Hon berättade vad hon köpte för nya kläder, vilket kan vara intressant att nämna:

En jeanskjol.
ett par leggings ( svarta).
två par ballerinaskor (ett par vita med rött mönster, och ett par svarta med gråa detaljer).
svarta och vita byxor som går ner till knäna.
och en porrig skolflickströja.

Senare så stod vi i insläppet och lekte charader - mest av sporter. Det var jättekul! Vi hann även med att dansa sista dansen till Marie Lindberg "Trying to recall" åt både rätt och fel håll. Sedan städade vi toaletten, utvärderade sexare med slavarna, åt mat och somnade på soffan.

Inga kommentarer: