onsdag 23 januari 2008

Jag blir alltid lika chockad


Heath Ledger är död. Nära unga skådespelare försvinner ur vår tid blir jag först chockad, sedan ledsen och sedan nyfiken på hur detta ofattbara har kunnat skett. Posh 24 skriver:

"Talangfulla och älskade Brokeback Mountain- stjärnan Heath Ledger har igår hittats död i sin lägenhet på Manhattan - naken och medvetslös. Bredvid honom fann man en burk sömnmedel. Den unga skådisen blev tragiskt nog endast 28 år gammal. En talesman för New York-polisen har sagt att det kan röra sig om en överdos, men inget har ännu bekräftats..." "Heath Ledger hade enligt uppgift beställt massage, men när massösen anlände till Heaths lägenhet så öppnade han inte. Efter en stund gick hon och en städerska in i lägenhetet och hittade stjärnan medvetslös. När de inte fick liv i honom ringde de efter ambulans."

Heath Ledger skiljde sig från Michelle Williams i Augusti 2007. Han har dessutom sagts ha personliga problem.

Heath Ledger är snart aktuell i Sverige med Bob Dylan-dramat "I'm not there", och kommer senare i år med den nya Batman-filmen "The Dark Knights" där han spelar Jokern. För mig kommer Heath Ledger att bli mest ihågkommen för den trovärdiga insatsen i "Brokeback Mountain", där äkta kärlek blev illustrerat på ett mycket vackert sätt.

1 kommentar:

Anonym sa...

"Heath Ledger är död!"
"Vem fan är det?"
"Ehh. typ kanske den snyggaste mannen på jorden."
"Nu kan han vara den snyggaste mannen i underjorden."